Create a Horizontal Line Using the hr Element (Is this bug?)

Create a Horizontal Line Using the hr Element (Is this bug?)
0

#5

I’m pretty sure this is a bug. I’m using Chrome and tried <hr> and <hr /> as suggested in the other posts (exactly as above), which should be correct but the test always says ‘The hr tag should come between the title and the paragraph.’

If the answer is <hr /> it seems rather harsh to expect students to know as there’s no mention of how to use self closing tags before this exercise.


#6

Still, it’s not working for me.


#7

looks like someone else agrees with you

fyi @Prashant982


#8

Could it be a browser problem if its working for some and not others? Or maybe Chrome extension conflict? Strange one… Are you guys using Chrome as well? i’m using Window 10

I’m using Version 67.0.3396.99 (Official Build) (64-bit).

Just tested this on my Mac too using Chrome and same error.


#9

honestly i still think it is a bug in FCC. I passed this challenge more than a month ago and it was fine. Now it is not working…
I suppose we could try firefox…


#10

I’m having the same problem, running Firefox on a Linux machine.


#11

If you want to pass there is a workaround posted in another thread about this topic. But you could just skip the challenge and move on also.


#12

Can you post that link? I tried post you linked before, but didn’t work to me…


#13

#14

Thank you, sis… That’s work for me…


#15

it really doesn’t matter. You can just skip the exercise and it won’t affect you when it comes time to claim the certificate (as that is only based on project completion)


#16

Worked for me. Thank you.


#17

Worked for me too! Browser didnt matter. Thank you for the code swap suggestion @hbar1st


#18

OCD kicked in, the code swap worked for me as well,thank you!

" < p >< em > to < em >< p > "


#19

For some reason, this code works. I think a bug indeed.


#20

Same here, how do we report a bug ?


#21

Thank You,

This worked


#22

this working, i triy this solution


#23

Worked for me too. Thanks.


#24

Try to switch you <p><em> tag like this… This work for me…