Platform broken?

Platform broken?
0

So that’s what is going on… the framework doesn’t recognize any source to the image, even if it’s actually displayed, and the alt text is working too when I change the link on purpose :confused:

I guess it can be a bug on the platform itself?
I triple checked everything and my brain is burning already… started this evening and i simply can’t see what’s wrong with this simple code.

Thanks in advance!


<img src="https://bit.ly/fcc-relaxing-cat" alt="cat image broken">

<h2>CatPhotoApp</h2>
<main>
  
  
  <p>Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.</p>
  <p>Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.</p>
</main>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/76.0.3809.100 Safari/537.36.

Link to the challenge:
https://learn.freecodecamp.org/responsive-web-design/basic-html-and-html5/add-images-to-your-website

does reloading works? sometimes the tests get stuck and need a refresh

The challenge tests do not work well on Safari, Edge, or Internet Explorer. The curriculum works best when using Chrome.

Let us know if you are still having trouble when using Chrome.

Hi!
I did refreshed the curriculum page and it worked again. I’ve been using chrome since the beginning, Version 76.0.3809.100 (Official Build) (64-bit).