Оригінальна публікація: Common Technical Support Questions – freeCodeCamp FAQ

Запитання: я увійшов(-ла) в обліковий запис, але не бачу свого минулого прогресу.

Відповідь: ви створили дублікат облікового запису. Вийдіть зі свого облікового запису та увійдіть, використовуючи іншу адресу електронної пошти, яку ви могли використовувати раніше.

Зауважте: хоча ми й маємо функцію входу через Google або GitHib, ми використовуємо їх лише для доступу до вашої електронної адреси. У такий спосіб ваш обліковий запис остаточно пов’язаний з електронною адресою.

Запитання: чому freeCodeCamp використовує коди для входу, а не паролі?

Відповідь: коди для входу набагато безпечніші. Багато вебсайтів наслідують за нашим прикладом та переходять на одноразові коди або «магічні посилання».

Запитання: я отримую повідомлення про помилку, коли намагаюсь увійти або зберегти прогрес.

Відповідь: якщо ви отримуєте помилку Упс! Щось пішло не так. Будь ласка, спробуйте пізніше., можливо, у вас дублікат облікового запису з тією самою електронною адресою. Будь ласка, напишіть нашій команді підтримки: support@freecodecamp.org і ми видалимо дублікат облікового запису.

Запитання: я встановив(-ла) щомісячний внесок, але мені потрібно оновити або призупинити повторюваність. Як це зробити?

Відповідь: перешліть одну зі своїх щомісячних квитанцій на donors@freecodecamp.org і напишіть, як ми можемо вам допомогти. Ми подбаємо про це та надішлемо вам підтвердження.

Запитання: при спробі перевірки коду не виконується тест.

Відповідь: ми рекомендуємо використовувати Firefox або Chrome. Інші браузери можуть не підтримувати нові функції JavaScript, які вимагає наша навчальна програма. Також переконайтеся, що у вас немає розширення браузера, яке блокує JavaScript.

Запитання: одне із моїх завдань freeCodeCamp зависає та вилітає, коли я намагаюсь відкрити його.

Відповідь: це через нескінченний цикл у вашому редакторі коду. Ось як це виправити.

Запитання: як видалити обліковий запис freeCodeCamp? Це назавжди видалить мої дані?

Відповідь: ви можете видалити свій обліковий запис, прокрутивши донизу сторінки налаштувань. Це призведе до видалення ваших даних назавжди.

Якщо ви не можете увійти у свій обліковий запис, або хочете, щоб ми видалили ваші дані за вас, напишіть на support@freecodecamp.org з електронної адреси, пов’язаної з вашим обліковим записом, і ми все зробимо.

Запитання: я маю запитання, на яке тут немає відповіді.

Відповідь:  поставте своє запитання у цьому розділі форуму. Учасники нашої спільноти зроблять все можливе, щоб допомогти вам.